Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı nöbet otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olabilir.

 Buna tahsisat, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Yangın Bapsı Kolu aşağı sevap itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan ürkü Grup strüktürsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri kemiksiz yan alanı 150 metrekare’den ziyade ve birden aşkın katmanı olan umumi binalarda, katman adeti 4’ten aşkın olan tüm konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zaruri kılınmıştır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel hâlet takkadak bapnın olası olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Ulaşım kolaylığı sağlamak fakatçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin haricinde hayat güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Avlu kurtarmak yerine yangın merdivenleri süresince isim çitndıran tüm gestaltlarda olmalıdır.

Yangın ve evgin mevki anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu kanat temelı modellerde alışılagelen kapı koluna benzer. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk düzenıyoruz.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı Yangın Kapısı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşantı kurtarmaktadır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin yönlü cevaz olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece oflaz ise buna ilgilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte hediye geriışını getirmektedir.

Report this wiki page